't Kriekske aan de Kapittel 10 in Halle restaurant voor heerlijke streekproducten

Heeft u plannen voor een gezellige lunch in een ongedwongen restaurantomgeving? ‘t Kriekske aan de Kapittel 10 in Halle is precies de zaak waar u goed terecht kunt. Zij zijn bovendien de enige horecazaak vlak naast het Hallerbos, een prachtige plaats om te wandelen, te genieten, te spelen, te fietsen. Tijdens de periode van de ‘blauwe hyacinten’, tweede helft april, wanneer het bos wonderbaarlijk mooi is, is hun restaurant zelfs doorlopend open. Het is een Belgisch restaurant met streekproducten en specialiteiten als mosselen en rood vlees. Ook voor groepen familie en vrienden kunt u een aanbod op maat met ze afspreken.

Streekproducten Halle

Heerlijke streekproducten

Bij restaurant ’t Kriekske staat de kwaliteit van het eten centraal. Zelf zeggen ze over hun keuken: “Wij gaan enkel aan de slag met de beste ingrediënten. Een eerlijke keuken, voor het smakelijkste resultaat. Wij brengen u onder meer de klassiekers uit de Belgische, Franse en Spaanse keuken. Naast onze gewone kaart en onze wisselende suggesties, werken wij ook sterk seizoensgebonden. Wij serveren u op elk moment van het jaar het beste op de markt: mosselen tijdens de zomer, wild in de herfst, asperges in het voorjaar. Op deze manier kunnen wij u een steeds optimale keuze aanbieden, met toch telkens verse top ingrediënten.”

Ook feesten voor familie- of vriendengroep

Wil u een feest geven voor een groep vrienden of familie, dan kunnen ze samen met u het menu bespreken. Contacteer het restaurant hiervoor wel tijdig, zodat alle voorbereidingen getroffen kunnen worden. Zij bieden u hiervoor het hele jaar de klassiekers uit de Franse, Belgische en Spaanse keuken, en bovendien een paar verrassingen aan: verse asperges in het voorjaar, mosselen in de zomer, wild in het najaar, choucroute vanaf de winter. De Europese keuken heeft zoveel te bieden. ’t Kriekske serveert ook op hun groot terras. Omwille van het onzekere weer in België aanvaarden ze enkel reservaties voor binnen.

Keuze uit verschillende heerlijke eetopties

  • Reguliere kaart
  • Verrassende suggesties
  • Seizoensgebonden aanbod
  • Belgische, Franse en Spaanse keuken
  • Mosselen
  • Rood vlees
Kom langs bij ‘t Kriekske aan Kapittel 10 in Halle voor een gezellige lunch of diner met familie of vrienden of reserveer online. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier

Belgisch restaurants Halle

Neem contact op met 't Kriekske

Via dit formulier neemt u contact op met 't Kriekske via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

't Kriekske

Kapittel 10

1500 Halle

Vlaams-Brabant

Contact gegevens

Trefwoorden:Streekproducten, Mosselen, Rood vlees, Belgisch restaurants

Rubrieken: