Nijs NV, Bilzen

Een eigen zwembad belichaamt puur genot. Zeker als het tot in de puntjes beantwoordt aan uw persoonlijke wensen. Bij Nijs NV bent u verzekerd van kwaliteit, service en maatwerk. U kunt genieten van bouwkundige zwembaden in de meest uiteenlopende vormen en met alle denkbare afwerkingen.

Nijs NV is reeds meerdere jaren bekroond als "Belgische zwembadbouwer van het jaar".  Hét bewijs dat Nijs NV zowel qua kwaliteit als originaliteit zeer veel belang hechten aan zijn projecten. Tevens beschikken we over een jong team van gemotiveerde vaste medewerkers. Ze staan klaar om van uw droom werkelijkheid te maken.

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld led bollen, zwembad aanleg, bouwkundige zwembaden, poolhouse, jacuzzie, hottub, overloopzwembaden en tuinhuisjes. Begint u aan een totaalproject? Met een tuinarchitect binnen onze firma hoeft u slechts 1 bedrijf te contacteren om uw volledige tuin om te toveren tot uw droomproject. Niet enkel nieuwe projecten, maar ook renovaties nemen wij graag voor onze rekening. Wilt u één van onze projecten zelf komen bezichtigen, stuur ons gerust een mailtje of bel ons.

U kan bij Nijs NV ook terecht voor zwembaden onderhoud, niet door ons aangelegd. Wilt u liever onderhoud regelen voor de komende tijd? Wij verzorgen ook onderhoudscontracten. Zo bent u zeker dat uw zwembad er altijd piekfijn uitziet.

Neem contact op met Nijs NV

Via dit formulier neemt u contact op met Nijs NV via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Nijs NV

Rooi 42

3740 Bilzen

Limburg

Nijs NV, Bilzen
Contact gegevens

Trefwoorden:Zwembad, Bouwkundige zwembaden, Hottub, Overloopzwembaden

Rubrieken: