Menu
Welkom op Vergelijk-Bedrijven.be
U zoekt naar?

Vloeren Boutten

Wulvestraat 18
Woesten (West-Vlaanderen)
Web: www.vloerenboutten.be


Rubrieken:
Badkamers, Vloeren en vloerenbedrijven, Vloerenleggers, Opritten en Terrassen, Vloer- en tegelwerken
Trefwoorden:
Wandtegels, Keramische vloeren, Uitzettingsvoegen, Faience, Betegelen van badkamers, Plaatsen van Arduin tegels, Plaatsen van plavuizen, Terrasaanleg, Afwerken van afvoerputten

Vloeren Boutten, Woesten

Betegelen van badkamersTerrasaanlegU kan bij ons terecht voor alle diensten inzake vloeren en faience, opritten en terrassen. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven en hoofdzakelijk in de regio West-Vlaanderen.

Zaakvoerder Joost Boutten beschikt over ruim 11 jaar ervaring en werkt samen met zijn vader Roland en broer Niels, die tevens over een schat aan ervaring beschikken in het vak. U kan er bij ons dan ook van op aan dat alle werken tot in detail worden afgewerkt.

Joost en Niels Boutten hebben sinds kort ook een diploma van het assortiment Shlüter voor het waterdicht maken van douches. Dit zijn duitse producten die in België nog niet zo bekend in de oren klinken, maar in Duitsland al een certitude zijn. U kunt vrijblijvend een offerte vragen met die producten.

Diensten

Vloeren Boutten verleent zijn diensten tevens in Ieper, Roeselare, Zonnebeke, Diksmuide en Poperinge.

Plaatsen van Arduin tegels

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.