Menu
Welkom op Vergelijk-Bedrijven.be
U zoekt naar?

Dierenarts Christine Devos

Serpentsstraat 66
Oudenaarde - Eine (Oost-Vlaanderen)


Rubrieken:
Dierenartsen
Trefwoorden:
Dierenarts, Honden, Katten, Konijnen, Kleine knaagdieren, Chirurgie, Hospitalisatie, Wachtdienst, Radiografie, Gebitsverzorging

Dierenarts Christine Devos in Oudenaarde - Eine voor uitstekende zorg voor uw huisdier

Is uw huisdier ziek, of is het tijd voor een check-up? Voor de beste verzorging van uw geliefde huisdier kunt u terecht bij Dierenarts Christine Devos in Oudenaarde- Eine. Wij zijn gevestigd aan de Serpentsstraat 66. Wij verzorgen onder andere honden, katten, konijnen en andere kleine knaagdieren. Ook bieden wij een breed scala aan diensten aan. U kunt onder andere terecht voor radiografie, chirurgie, hospitalisatie en gebitsverzorging. Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Diensten Dierenarts Christine Devos

Wij voeren diverse activiteiten uit, altijd uitgevoerd door bekwame deskundigen. Zo kunt u onder andere terecht voor:

  • Chirurgie
  • Hospitalisatie
  • Wachtdienst
  • Radiografie
  • Gebitsverzorging

De allerbeste zorg

Dierenarts Christine Devos biedt goede zorg voor honden, katten, konijnen en andere kleine knaagdieren. Huisdierbaasjes die u voor zijn gegaan zijn ook zeer te spreken over de dierenarts. Zo stelt een klant: "Zeer goede dierenarts! Wij mochten dringend bij haar voor radiografie van mijn kat. Dat is een zeer ervaren en lieve dierenarts, u kunt haar zeker vertrouwen. Dat was een lang bezoek en wij hebben zeer veel info en hulp gekregen van Christine. De kat vond alles leuk bij haar!".

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dierenarts Oudenaarde - Eine

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.