Heremans H, Helkijn

Heremans H, HelkijnUw aardige aannemer

Is er werk aan de winkel voor grond- of afbraakwerk rondom uw bedrijf of huis? Heremans Hendrick zet zijn professionele schouders onder de grond- en afbraakwerken van alle kleine bedrijven en particulieren.

Robuust in grondwerk, krachtig in afbraakwerk

Voor het uitgraven van terrassen en opritten neemt u het beste een specialist in de arm: Heremans Hendrick. Hij levert een vakkundig resultaat. Tevens voor het aanleggen van borduren en klinkers toont Heremans Hendrick zich als een echte expert. Uw oprit of terras wordt perfect gelegd. Heremans Hendrick levert snel kwalitatief werk tegen een scherpe prijs.

Wilt u een container huren? Heremans Hendrick beschikt over containers met afmetingen van 10, 12 en 25 10 m³. Wenst u een septische put of wilt u een tuin laten aanleggen? Stabilisé en droge beton laten leveren? Een zwembad of vijver laten graven? Uw terrein laten vereffenen? Heremans Hendrick voert al deze werkzaamheden feilloos uit. Het resultaat: grond- en afbraakwerk van de hoogste kwaliteit.

50 km in het rond

Heremans Hendrick heeft al menig grond- en afbraakwerken verricht voor onze tevreden klanten binnen een straal van 50 km rond Heremans Hendrick in Helkijn: Kortrijk, Kuurne, Wallonië, Moeskroen, Doornik, Perluwez en Waregem behoren allen tot zijn werkgebied. Herhaaldelijk deden zij een beroep op de grondige capaciteiten van Heremans Hendrick.

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende offerte? Heremans Hendrick geeft u die graag!

Heremans H, Helkijn

Neem contact op met Heremans H

Via dit formulier neemt u contact op met Heremans H via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Heremans H

Gaverstraat 22

8587 Helkijn

West-Vlaanderen

Heremans H, Helkijn
Contact gegevens

Trefwoorden:Uitgraven van opritten en terrassen, Aanleggen van borduren, Klinkers, Verhuur van containers, Septische put, Zwembad uitgraven