De Kastelein, Oudegem

De Kastelein is een restaurant in het Oost-Vlaamse Oudegem.In deze brasserie / taverne vindt u de typisch Belgische keuken, aangevuld met wekelijks een andere suggestie en pittige salades. Hier vindt iedereen met gemak iets lekkers op de uitgebreide menukaart en de drankenkaart.

Op het menu van De Kastelein staat iedere dag een gevarieerde, overheerlijke dagschotel. De specialiteit van het huis? Paardenbiefstuk! Uiteraard kunt u hier ook een fris pintje of een lekkere koffie komen drinken. De hele namiddag staat kunt u rekenen op onze keuken voor allerlei zoetigheden en de gerechten op de menukaart.

Kom heerlijk dineren bij De Kastelein! Hier vindt u een eerlijke, gezellige keuken tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Kastelein biedt ook de mogelijkheid tot feesten met tot wel 20 personen. Ook organiseren wij thema-avonden met livemuziek. Kom gauw eens langs!

Neem contact op met De Kastelein

Via dit formulier neemt u contact op met De Kastelein via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De Kastelein

Oudegemse Baan 108

9200 Oudegem

Oost-Vlaanderen

De Kastelein, Oudegem
Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 - 23:00
Vrijdag
11:00 - 23:00
Zaterdag
11:00 - 23:00
Zondag
11:00 - 23:00

Trefwoorden:Brasserie, Taverne, Restaurant, Dineren, Menukaart, Drankenkaart