't Galerietje, Avelgem

Feestzaal verhuurTraiteur't Galerietje heeft al ruim 25 jaar ervaring! Dit gezellige restaurant werd door zaakvoerder Peter Liétar volledig gerenoveerd. Proef hier van de sfeer van weleer en geniet van de culinaire specialiteiten van het huis. Wij bieden een klassieke keuken met dagverse producten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

't Galerietje vormt ook een ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan in de heuvelachtige streek, bijvoorbeeld per fiets. In de zomer kunt u heerlijk genieten op ons zonnig terras. De vlotte bediening en het stemmige interieur hebben ondertussen al heel wat bezoekers bekoord. Om zijn naam alle eer aan te doen, wordt het restaurant bovendien regelmatig opgefleurd met een tentoonstelling.

Restaurant BelgieOp weekdagen kunt u bij ons terecht voor een verzorgde dagschotel. Tijdens het weekend wordt er een speciaal menu aangeboden, maar natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit het uitgebreide aanbod aan vlees- en visgerechten op onze kaart. Groepen kunnen altijd terecht in onze speciale zaal boven. Tot slot hebben wij ook een traiteur.

Restaurant 't Galerietje is alle dagen open, behalve op maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond en donderdag. Wij beschikken over een ruime parking die gemakkelijk is te bereiken vanuit Kortijk, Oudenaarde, Waregem en Ronse.

Traiteur

Neem contact op met 't Galerietje

Via dit formulier neemt u contact op met 't Galerietje via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

't Galerietje

Oudenaardsesteenweg 350

8580 Avelgem

West-Vlaanderen

't Galerietje, Avelgem
Contact gegevens

Trefwoorden:Traiteur, Catering, Fietsroute , Feestzaal verhuur, Feestzaal, Evenementen