Grill Xenon in Ninove, het leukste grill restaurant voor de hele familie

Bent u op zoek naar een gezellig familierestaurant? Kom dan zeker eens eten bij Grill Xenon in Ninove. Wij zijn een kindvriendelijk restaurant dat tot in de verre omgeving bekendstaat als gemoedelijk grill restaurant. In ons restaurant Belgische keuken blinken wij uit als restaurant vleesgerechten, maar ook visliefhebbers en vegetariërs hebben genoeg keuze uit smaakvolle gerechten in ons restaurant visgerechten en restaurant vegetarische gerechten. Als restaurant seizoensgebonden gerechten, valt er altijd weer iets nieuws te ontdekken buiten de kaart om. Naar een parkeerplaats hoeft u bovendien niet lang te zoeken in ons restaurant met privé parking. Mogen we u ook binnenkort welkom heten bij Grill Xenon? 

Grill restaurant Ninove, Oost-Vlaanderen

Gemoedelijk grill restaurant in Ninove

Al sinds 1985 is Grill Xenon bekend als familierestaurant voor het hele gezin. Met onze ruime openingstijden, kunt u gezellig tafelen tot in de late uurtjes. Ons keukenteam zorgt hierbij voor de heerlijkste gerechten, met vlees van de grill als specialiteit. Vleessoorten, zoals bijvoorbeeld Simmental, Rubia Gallega, Holstein en bijvoorbeeld Piëmontees, staan bij ons dan ook het hele jaar door op het menu. Voor speciale gelegenheden, beschikken wij bovendien over een aparte orangerie. Hier kunt u samen met uw gasten genieten van een vooraf samengesteld menu.

De Belgische keuken in Oost-Vlaanderen

Wij zijn trots op de bourgondische Belgische keuken en bieden naast vleesspecialiteiten dan ook een keur aan seizoensgebonden gerechten en heerlijkheden uit de klassieke Belgische keuken. Uiteraard mogen de huisbereide garnaal- en kaaskroketten hier niet bij ontbreken, evenals een smakelijke gebakken zeetong of zeetongrolletjes met kreeftensaus. Ook de kleintjes tot 12 jaar, kunnen kiezen uit een speciaal menu. Van een kindersteak tot een kinderkipbrochette, u vindt het allemaal terug op onze kaart.

Breng Grill Xenon mee naar huis

Wilt u Grill Xenon bij u thuis ervaren? Maak dan gebruik van onze take-away. Al onze gerechten van de kaart, kunnen ook afgehaald worden. Geeft u dit wel eventjes tijdig aan ons door? Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en gerechten:

  • Restaurant Belgische keuken
  • Restaurant visgerechten
  • Grill restaurant
  • Restaurant vleesgerechten
  • Restaurant met privé parking
  • Restaurant met seizoensgebonden gerechten
  • Kindvriendelijk restaurant
  • Restaurant vegetarische gerechten

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vast reserveren? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Restaurant visgerechten Ninove, Oost-Vlaanderen

Neem contact op met Grill Xenon

Via dit formulier neemt u contact op met Grill Xenon via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Grill Xenon

Aalstersesteenweg 181

9400 Ninove

Oost-Vlaanderen

Grill restaurant - Grill Xenon, Ninove
Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
18.00 -
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18.00 - 00.00
Vrijdag
18.00 - 01.00
Zaterdag
18.00 - 01.00
Zondag
12.00 - 15.00
18.00 - 01.00

Trefwoorden:Restaurant Belgische keuken, Restaurant visgerechten, Grill restaurant, Restaurant vleesgerechten, Restaurant met prive parking, Restaurant met seizoensgebonden gerechten, Kindvriendelijk restaurant, Restaurant vegetarische gerechten

Rubrieken: