Kom langs, proef en geniet bij authentiek Italiaans restaurant Papi's Pizza in Opwijk Vlaams-Brabant

Heeft u zin in een heerlijke lunch of diner in het beste Italiaanse restaurant in de buurt? Kom dan snel eens naar Papi's Pizza in Opwijk. Met kennis, kunde en een passie voor de authentieke Italiaanse keuken staan we klaar in ons heerlijke restaurant met terras. U kunt in ons Italiaans restaurant genieten van de lekkerste en meest verse Italiaanse gerechten. Proef uit onze pizzeria met terras of kies de lekkerste burgers en salades, schotels en pita, snacks en kapsalon! De authentieke liefhebbers zullen verliefd worden op onze Italiaans pastagerechten, en voor bijna ons hele menu geldt dat u dit ook kunt afhalen of laten bezorgen. Heeft u al zin in een pizza bezorging en om te genieten van iedere hap van deze allerbeste pizza in Vlaams-Brabant? Neem dan eenvoudig contact op.

Italiaans restaurant Opwijk, Vlaams-Brabant

Hét Italiaans restaurant in Vlaams-Brabant

In Papi's Pizza vindt u hét authentieke Italiaanse restaurant van Vlaams-Brabant. Onze chefs en de keuken hebben een diepe passie voor traditionele gerechten en zijn hier meester in. Laat u vervoeren door de beste pizza's, de lekkerste pasta's en de onovertroffen anti-pasta's. Komt u snel eens langs om te proeven, te ervaren en te genieten in ons prachtige restaurant in Opwijk? Wij staan klaar om u een heerlijke tijd en de allerbeste gerechten te serveren. 

Kom langs, proef en ervaar het beste in ons Opwijk

Reserveer direct uw tafeltje of bestel eenvoudig uit ons uitgebreide menu. We maken het met passie voor u klaar, waar u ook wenst te genieten van uw maaltijd. Papi's Pizza staat klaar om voor u magie te creëren. We bieden u:

  • Restaurant met terras
  • Italiaans restaurant
  • Pizza bezorging
  • Italiaanse gerechte
  • Pizzeria met terras
  • Lekkerste burgers en salades
  • Schotels en pita
  • Snacks en kapsalon
  • Italiaans pastagerechten
  • Het beste Italiaanse restaurant in de buurt

Laat eenvoudig uw favoriete zaak bij u bezorgen!

Wilt u met uw collega's genieten van een voortreffelijke lunch op de zaak, wilt u thuis genieten met uw gezelschap van een heerlijk diner of heeft u trek in lekkere snacks en hapjes, maar wilt u de deur niet uit? Dat komt goed uit, want bij Papi's Pizza maken we ook bezorgen aangenaam voor u met onze bezorgservice. We staan voor een snelle service, speciale bezorgverpakkingen en uiteraard magie uit onze keuken. Zo kunt u ook thuis of op locatie genieten van de beste, kraakverse en op authentieke wijze bereide gerechten in Vlaams-Brabant! Mogen we u hier meer over vertellen of wilt u al direct uw bestelling doorgeven?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling, het maken van een reservering en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Pizza bezorging Opwijk, Vlaams-Brabant

Neem contact op met Papi's pizza

Via dit formulier neemt u contact op met Papi's pizza via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Papi's pizza

Heiveld 9

1745 Opwijk

Vlaams-Brabant

Italiaans restaurant - Papi's pizza, Opwijk
Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
16:00 - 22:30
Dinsdag
16:00 - 22:30
Woensdag
16:00 - 22:30
Donderdag
16:00 - 22:30
Vrijdag
16:00 - 23:30
Zaterdag
16:00 - 23:30
Zondag
13:00 - 22:30

Trefwoorden:Restaurant met terras, Italiaans restaurant, Pizza bezorging, Italiaanse gerechten, Pizzeria met terras, Lekkerste burgers en salades, Schotels en pita, Snacks en kapsalon, Italiaans pastagerechten, Het beste Italiaanse restaurant in de buurt