Heidi & Cindy Schoonheidssalon in Oostende voor alle behandelingen en verzorgingsproducten

Zoekt u een goed adres voor medische pedicure, manicure, pedicure, gezichtsverzorging, voetverzorging of gelaatsbehandeling? Dan bent u welkom bij Heidi & Cindy Schoonheidssalon in Oostende aan de Nieuwpoortsesteenweg 242. Daar wordt u geheel naar wens verzorgd. Ook voor de verkoop van verzorgingproducten kunt u bij ons terecht. De sfeer is klantvriendelijk en professioneel en u krijgt veel informatie over de nieuwste trends en producten. Er wordt gewerkt met biologische producten, die een veilige en effectieve verzorging mogelijk maken. Het gaat om een professionele beauty behandeling die naar eigen keuze kan worden samengesteld. Ook voor het zetten van gelnagels bent u bij deze nagelstudio aan het juiste adres.

Gelnagels Oostende, West-Vlaanderen

U kiest uit verschillende combinaties

Heidi & Cindy Schoonheidssalon behoort tot de erkende schoonheidssalons en schoonheidsinstituten. De schoonheidsbehandelingen en diensten zijn: medische pedicure, gewone pedicure, nagelstudio, gezichtsverzorging of gelaatsverzorging, voetverzorging, epilaties, permanente make-up, gelnagels en de verkoop van verzorgingsproducten. Het team staat voor u klaar om u te adviseren. Aan de hand van een professionele huidanalyse bekijken ze de conditie van uw huid. Wacht niet en kom langs voor een eerste kennismaking. Zelf kiest u uit de verschillende combinaties van behandelingen.

Uw handen trekken de aandacht na manicure

Ze laten uw nagels stralen met gel polish nagellak van salonkwaliteit, die weken blijft en daarna weer professioneel wordt bijgewerkt of verwijderd. Ook voor een manicure kunt u dus bij Heidi & Cindy Schoonheidssalon goed terecht. Hierbij krijgt u een nagelbadje, nagels knippen en veilen in de gewenste vorm en worden de nagelriemen verzorgd. Bovendien krijgt u een handmassage. De basecoat is een nagellak in uw favoriete kleur. Na het aanbrengen van de topcoat trekken uw handen de komende weken zeker de aandacht.

Medische pedicure voor uw voetprobleem

Heeft u probleemvoeten, zoals pijn door eelt, kloven, eeltpitten, eksterogen of likdoorns, ingegroeide nagels, kalknagels, verhoornde nagels of schimmelnagels? Blijf er niet mee rondlopen, boek bij Heidi & Cindy Schoonheidssalon een medische pedicure. Het begint met een voetanalyse. Bij een pedicure geniet u van een voetbadje, knippen van nagels, verzorging van nagelriemen, verwijderen van eelt, voetmassage en voetcrème. Er wordt gewerkt in verschillende stappen. Het maakt uw voeten zachter en gladder.

Kom langs bij Heidi & Cindy Schoonheidssalon aan de Nieuwpoortsesteenweg 242 in Oostende of bel voor een afspraak. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Nagelstudio Oostende, West-Vlaanderen

 

Neem contact op met Schoonheidssalon Heidi & Cindy

Via dit formulier neemt u contact op met Schoonheidssalon Heidi & Cindy via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Schoonheidssalon Heidi & Cindy

Nieuwpoortsesteenweg 242

8400 Oostende

West-Vlaanderen

Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Woensdag
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Donderdag
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 12:00
13:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Trefwoorden:Medische pedicure, Pedicure, Nagelstudio, Verkoop van verzorgingsproducten, Gelnagels, Gezichtsverzorging, Gelaatsverzorging, Voetverzorging