Bij Italiaans restaurant Sabatino in Antwerpen proeft u de heerlijkste Italiaanse gerechten

Bent u op zoek naar een gezellige brasserie of restaurant met terras midden in het bruisende centrum van Antwerpen? Dan gaat u natuurlijk langs bij Sabatino, een Italiaans restaurant met een authentieke Italiaanse keuken. Ons enthousiaste en gedreven team serveert u graag de lekkerste gerechten, allemaal vers bereid in onze professionele keuken. Start de maaltijd met één van onze heerlijke voorgerechten, gevolgd door bijvoorbeeld pizza, pasta of risotto, en sluit deze af met de meest smaakvolle Italiaanse desserts. Om uw avondje uit helemaal af te maken, hebben wij voor elk gerecht de meest passende dranken voor u geselecteerd.

Italiaans restaurant Antwerpen

Bij ons Italiaans restaurant in Antwerpen bent u welkom

Dineren bij Sabatino in Antwerpen is met recht een eetervaring te noemen. Niet alleen worden al onze maaltijden enkel met de beste ingrediënten bereid, ons restaurant ziet er ook altijd piekfijn uit en onze medewerkers garanderen de beste service. Vele mensen zijn u reeds voorgegaan, hier een greep uit ons veelzijdige aanbod

  • Italiaans restaurant
  • Italiaanse keuken
  • Restaurant met terras
  • Italiaanse desserts
  • Gezellige brasserie
  • Huisgemaakte pizza
  • Vegetarisch eten
  • Vleesgerechten
  • Visgerechten

Heerlijke risotto in Antwerpen volgens eeuwenoud recept

Niet bij iedereen bekend, maar wel fantastisch lekker, is de risotto van de koks van Sabatino in Antwerpen. Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië, dat inmiddels over de hele wereld gegeten wordt. Risotto dankt zijn naam aan het Italiaanse woord voor rijst, wat riso is. Deze rijst wordt eerst droog aangebakken om vervolgens in een kruidige bouillon te worden gekookt. Bij Sabatino hebben we een ruim aanbod aan risotto’s, allemaal even smaakvol. Kies voor risotto met boschampignons, garnalen, asperges of zeevruchten. Al deze gerechten worden uiteraard afgetopt met de beste Parmezaanse kaas.

Pizza’s in alle soorten en maten, ook geschikt om te delen

Pizza, wie houdt er niet van? Het eten van pizza’s is enorm populair geworden. Pizza’s kunnen kant en klaar uit de supermarkt komen, deze kunnen zelf thuis gemaakt worden, maar de allerlekkerste pizza’s zijn toch wel de pizza’s die op een authentieke manier in een steenoven vers voor u worden bereid. Sabatino in Antwerpen is trots op ons zeer uitgebreide aanbod aan pizza’s. Wij hebben pizza voor visliefhebbers, zoals Pizza Napoletana, vleesliefhebbers, zoals Pizza Calzone en ook voor vegetariërs, zoals Pizza Caprese. Kortom, elke pizza liefhebber kan bij Sabatino zijn of haar hart ophalen. 

Neem contact op met Sabatino in Antwerpen om een tafeltje te reserveren, een bestelling door te geven of voor een antwoord op al uw vragen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Gezellige brasserie Antwerpen

Neem contact op met Sabatino

Via dit formulier neemt u contact op met Sabatino via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Sabatino

Grote Markt 25

2000 Antwerpen

Antwerpen

Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
11.00 - 23.00
Dinsdag
11.00 - 23.00
Woensdag
11.00 - 23.00
Donderdag
11.00 - 23.00
Vrijdag
11.00 - 23.00
Zaterdag
11.00 - 23.00
Zondag
11.00 - 23.00

Trefwoorden:Italiaanse keuken, Italiaans restaurant, Restaurant met terras, Italiaanse desserts, Gezellige brasserie

Rubrieken: