Gedragstraining voor puppy door Rhovienes in Roeselare West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een hondenexpert die klaarstaat om u te helpen met trainingen en gedragsaanpassing voor uw trouwe viervoeter? Lees dan snel verder over de professionele hondentrainer Rhovienes in Roeselare. We bieden u onze ervaring, expertise en passie voor honden om u verder te helpen met uw geliefde viervoeter. We bieden u onder meer gedragstraining voor oudere honden, gedragstraining voor puppy, puppy training, impulscontrole honden, clickertraining hond, roedel training, gehoorzaamheidstraining voor honden en verzorgen watergewenning voor honden. Mogen we u meer vertellen over onze diensten en services? Ook kunt u bij ons goed hondenvoeding kopen.

Goede hondenvoeding kopen Roeselare, West-Vlaanderen

Gedragstraining voor puppy in West-Vlaanderen

Niets is zo belangrijk als een goede band en vertrouwensrelatie met uw hond. Deze start al vanaf de puppyfase met de puppytraining. Elkaar begrijpen en daarmee bedoelen we: Weten wat uw puppy u wilt vertellen en andersom duidelijk maken aan uw puppy wat u hem wilt vertellen. Dit is de onmisbare basis voor een jarenlange vriendschappelijke band met uw hond. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan gedragstrainingen voor uw puppy en jonge hond(en). Neem contact op voor meer informatie.

Onze diensten en services in en vanuit Roeselare

Rhovienes staat er voor om zowel met de hond als met de baasjes een fijne samenwerking aan te gaan waarin vertrouwen en uitdaging op kop staan. Onze motivatie is om elk baasje een fijne huiselijke hond te geven na een periode training met ons. Er is geen uitdaging te klein of groot om telkens opnieuw het doel te behalen met u en uw trouwe viervoeter. Mogen we u eens meer vertellen over ons, onze diensten en services?

  • Gedragstraining voor oudere honden
  • Gedragstraining voor puppy
  • Puppy training
  • Professionele hondentrainer
  • Impulscontrole honden
  • Clickertraining hond
  • Roedel training
  • Gehoorzaamheidstraining voor honden
  • Watergewenning voor honden
  • Goede hondenvoeding kopen

De gehoorzaamheidstrainingen

Met gehoorzaamheid leert u uw hond huisregels en laat u hem zien wat sociaal wenselijk gedrag is richting andere honden en mensen. U leert hem vaardigheden en voorkomt het aanleren van verkeerde eigenschappen. Het versterkt hiernaast uw band. In de gehoorzaamheidstraining bij Rhovienes gaan we werken met diverse oefeningen en met regelmatige verplaatsingen. Denk hierbij aan in de stad gaan trainen, in het bos en dan weer bij ons op locatie of bij u thuis. Op deze manier leert uw hond de oefeningen in diverse omstandigheden aan, wat het voor u gemakkelijker maakt om samen met uw viervoeter naar de zee te gaan, een terrasje te doen of waar u dan ook zin in heeft! 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Gedragstraining voor puppy Roeselare, West-Vlaanderen

Neem contact op met Rhovienes

Via dit formulier neemt u contact op met Rhovienes via Vergelijk-bedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Rhovienes

Kortekeerstraat 3/A

8800 Roeselare

West-Vlaanderen

Gedragstraining voor puppy - Rhovienes, Roeselare
Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Trefwoorden:Gedragstraining voor oudere honden, Gedragstraining voor puppy, Puppy training, Professionele hondentrainer, Impulscontrole honden, Clickertraining hond, Roedel training, Gehoorzaamheidstraining voor honden, Watergewenning voor honden, Goede hondenvoeding kopen

Rubrieken: